TIETOA
 

HENKILÖKOHTAINEN TURVALLISUUTESI

 

OX-ON A/S:n tavoitteena on olla markkinoiden johtava yritys innovaation, tuotesuunnittelun, käsittelyn ja materiaalien valinnan saroilla. Mutta keskeisin päämäärämme on turvallisuus ja toimiminen niin, että ympäristövaikutus olisi mahdollisimman vähäinen.

Kuluttajat tarvitsevat turvallisia tuotteita, jotka ovat eurooppalaisten standardien mukaisia puhuttaessa työ- ja ympäristöoloista idässä. Laittomien kemikaalien käyttöä on tarkkailtava, ja Euroopan Unionin REACH-direktiivin auttaa varmistamaan kemikaalien laillisen käytön tarkastuskäyntien avulla.

OX-ON kuuluu YK:n Global Compactiin, joka pyrkii parantamaan tuotanto-olosuhteita. Samaan aikaan investoimme vuosittain suuria summia rahaa idässä valmistettavien turvallisuustuotteiden testaukseen ja tarkastukseen.

REACH

ISO 9001Hanse ControlEN-standard

URIIPPUMATON VALVONTA
TAKAA TURVALLISSUUDEN

 

Tarkastukset tehdään tiiviissä yhteistyössä Hanse Control -testausinstituutin kanssa, jonka on ISO- ja EN-sertifioitu. Instituutin käytössä on Euroopan nykyaikaisimmat valvontalaboratoriot.

Hanse Controlin kanssa tehdyn tiiviin yhteystyön tuloksena on kehitetty Charge Management System -järjestelmä, mikä tarkoittaa, että OX-ON -käsineet testataan jatkuvasti haitallisten aineiden varalta. Siksi jokaisella OX-ON -käsineellä on  tuotantonumero, joka toimii kunkin testin viitteenumerona.

Sweden,England,Norway,Denmark
se,gb,no,dk