ABENA-KONSERNI

TAVARANTOIMITTAJASTA YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Abena aloitti toimintansa vaatimattomissa olosuhteissa pienen tuotevalikoiman tavarantoimittajana. Nykyään Abena on asiakaslähtöinen yhteistyökumppani, joka kehittää, valmistaa ja myy laadukkaita tuotteita monella eri toimialueella.

Abena-konserni aloitti toimintansa vuonna 1953, kun Jens Terp-Nielsen perusti Aabenraahan Sækko A/S -yrityksen, joka möi päätoimisesti juuttipusseja maanviljelyskäyttöön. Sækko A/S:sta on vuosien varrella kehittynyt kauppayhtiö ja vuonna 1980 Sækko perusti oman tehtaan Bambo-tuotemerkkisten vaippojen ja terveyssiteiden valmistukseen. 80-luvulla yritys laajensi vientiä yli 55 eri maahan ympäri maailmaa.

Yritys muutti nimensä Abenaksi vuonna 2003 ja työllistää nykyään noin 1300 henkilöä. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy paketointiin, jätehuoltoon ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen liittyviä tuotteita sekä kulutus-, kertakäyttö- ja hoitotuotteita.ABENA - GLOBAALI YRITYS

Konserni toimii nykyään eri yritysten alla Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Hollannissa, Ranskassa, Englannissa ja Puolassa. Tämän lisäksi monet jakeluyrityksistämme sijaitsevat Afrikassa, USA:ssa, Kanadassa, Aasiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, kuten myös lukuisissa Euroopan maissa. Abena on vahvan ja innostavan yrityskulttuurin omaava perheyritys, jolle eettinen käyttäytyminen, ympäristöystävällisyys ja hyvä kaupankäyntitaito ovat keskeisiä arvoja.

Yrityksen 50-juhlavuoden kunniaksi vuonna 2003 esittelimme konsernille yhtenäisen logon, jossa vihreää lehteä seuraa Abena-nimi. Tämä Abena-lehtilogo, kuvastaa Abena-konsernin ympäristöystävällistä ajattelutapaa. Sækko A/S vaihtoi nimensä Abena A/S:ksi 1. toukokuuta 2005.

OX-ON A/S on osa Abena-konsernia, jonka pääkonttori on Aabenraassa, ja joka työllistää 1300 henkilöä 20 maassa.

 

 

 

ABENA

 

 

 

Sweden,England,Norway,Denmark
se,gb,no,dk