GDPR – henkilötietojen suojaaminen

OX-ON A/S kunnioittaa kaikkien sivuillamme vierailevien tai muuten henkilötietoja OX-ON:n kanssa vaihtavien henkilötietoja. Siksi haluamme kertoa sinulle, miten käytämme henkilötietojasi. Suosittelemme, että luet tämän käytännön, jotta tiedät, miten käsittelemme henkilötietojasi.

TEKEMÄLLÄ SEURAAVAT

1) VERKKOSIVUJEMME KÄYTTÖ

2) TIETOJENVAIHTO OX-ON:N KANSSA tai

3) TUOTTEIDEN OSTAMINEN OX-ON:LTÄ KUITTAAT TIETÄVÄSI, ETTÄ SINUSTA KERÄTÄÄN JA KÄSITELLÄÄN TIETOJA TÄMÄN HENKILÖTIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUKAISESTI.

KUITTAAT OLEVASI TIETOINEN, ETTÄ OX-ON A/S VOI MUUTTAA TÄTÄ KÄYTÄNTÖÄ ILMAN ENNAKKOILMOITUSTA.


1. Henkilötietojen käsittelykäytäntö

Tämän henkilötietosuojakäytännön tarkoitus on kertoa sinulle, miten käsittelemme ja käytämme sinusta kerättyjä henkilötietoja. Tietoja kerätään käydessäsi jossakin sivustossamme, kirjoittaessasi meille tai ostaessasi tavaroita meiltä. OX-ON A/S, Egelund 23, DK 6200 Aabenraa, Tanska, yritysnumero 72265718 (OX-ON) haluaa varmistaa, että kaikki henkilöt, joiden henkilötietoja OX-ON käsittelee, voivat aina olla varmoja siitä, että heidän yksityisyyttään kunnioitetaan ja että heidän henkilökohtaiset tietonsa otetaan asianmukaisesti huomioon. OX-ON noudattaa Tanskan lainsäädäntöä, mukaan lukien tietosuojalaki, joka sääntelee henkilöitä koskevien tietojen ("henkilötiedot") keräämistä ja käyttöä.


2. Tarkoitus

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja (mukaan lukien nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti), jotta pystymme tarjoamaan sinulle paremmin tarvitsemiasi palveluja tai tietoja. Käytämme henkilökohtaisia tietojasi

  • vastataksemme lähettämiisi kysymyksiin tai pyyntöihin
  • käsitelläksemme tekemiäsi tilauksia
  • toteuttaaksemme tai muuten täyttääksemme velvollisuutemme sopimuksissa, jotka olet tehnyt kanssamme
  • ennakoidaksemme ja ratkaistaksemme toimittamiamme tavaroita tai palveluita koskevia ongelmia, mukaan lukien palautettujen tuotteiden lähettäminen tai reklamaatioiden käsittely
  • kehittääksemme tuotteita tai palveluita, jotka vastaavat tarpeitasi.

Tarjoamiemme palvelujen optimoimiseksi haluamme ehkä prosessoida henkilökohtaisia tietojasi suoramarkkinointitarkoituksia varten. Käsittelemme henkilötietojasi tässä tarkoituksessa vain, kun olet tietoinen siitä, ja pyydämme tarvittaessa suostumuksesi ennen henkilötietojesi prosessointia suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos haluat jossain vaiheessa, että lopetamme tietojesi käyttämisen mihin tahansa tai kaikkiin edellä mainittuihin tarkoituksiin, ota meihin yhteyttä. Lopetamme tietojen käsittelyn niin pian kuin kohtuudella on mahdollista.


3. Tietojen alkuperä

Käsittelemme henkilökohtaisia tietoja, jotka olet antanut meille vapaaehtoisesti. Emme kerää tietoja kolmansilta osapuolilta.

 

4. Vastuutaho

OX-ON A / S, Egelund 23, DK 6200 Aabenraa, Tanska, yritysnumero 72265718, on rekisterinpitäjä henkilötietojesi käsittelyssä.


5. Tietojen käsittelijät

OX-ON käyttää ulkoisia tietojen käsittelijöitä henkilöasiakkaiden henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn ja tallentamiseen. Tärkeimpiä tietojen käsittelijöitä ovat seuraavat:

– Abena Data ApS, Egelund 2, 6200 Aabenraa, palvelimien isännöinti; ja

OX-ON ei käytä tietojenkäsittelyä EU:n tai ETA:n ulkopuolella. Jos OX-ON päättää tulevaisuudessa käyttää palvelimia tai tietojenkäsittelylaitteita, jotka sijaitsevat EU:n/ETA:n ulkopuolella, nämä kolmannet osapuolet eivät käsittele henkilökohtaisia tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin siihen, minkä OX-ON on sopinut heidän kanssaan. OX-ON edellyttää, että tällaiset kolmannet osapuolet tarjoavat riittävän suojan henkilötietojesi suojaamiseen.


6. Tietojen luovutus

OX-ON luovuttaa henkilötietosi kolmansille osapuolille, kuten kumppanille tai tuotteidemme jakelijalle, siihen tarkoitukseen, jota varten tiedot kerättiin, esimerkiksi lähetyksen toimittamiseen. Nämä kolmannet osapuolet eivät käsittele henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin siihen, minkä olemme heidän kanssaan sopineet. OX-ON edellyttää, että tällaiset kolmannet osapuolet tarjoavat riittävän suojan henkilötietojesi suojaamiseen.


7. Henkilötietojen luokat

OX-ON käsittelee joukon henkilökohtaisia tietoja, jotta se voi täyttää asiakkaidesi vaatimukset tavaroiden tilaamisesta ja toimittamisesta. OX-ON:n käsittelemät tiedot ovat yleisiä tietoja. OX-ON ei käsittele arkaluontoisia tietoja asiakkaista tai sidosryhmistä.

Yleiset tiedot sisältävät esimerkiksi nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja maksuehdot.

Arkaluonteisia tietoja ovat esimerkiksi terveydentilat ja tiedot uskonnollisista tai poliittisista vakaumuksista. OX-ON ei käsittele terveystietoja tai muita arkaluontoisia tietoja ilman, että se saa etukäteen nimenomaista suostumusta, tai muiden rekisterinpitäjien kanssa tehtyjen tietojenkäsittelysopimusten perusteella.

Siksi pyydämme myös, ettet anna tai lähetä arkaluontoisia henkilötietoja. Jos saamme selville, että tällaisia tietoja on rekisteröity, OX-ON poistaa ne, ellei meillä ole edellytettävää tarkoitusta ja perustaa niiden käsittelemiselle.


8. Henkilötietojen vastaanottajien luokat

Henkilötietosi ovat niiden OX-ON-työntekijöiden saatavilla, jotka tarvitsevat niitä työhönsä.


9. Poistaminen

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin niitä tarvitaan sen erityistarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten tiedot on kerätty. Periaatteessa OX-ON säilyttää tietoja sinusta enintään viisi vuotta, paitsi jos OX-ON:llä on lakisääteinen tai lainsäädännöllinen velvollisuus säilyttää tietoja pidempään tai jos tietoja käytetään lakisääteisten vaatimusten täyttämiseen. .


10. Sinun oikeutesi

Rekisteröitynä henkilönä sinulla on erilaisia oikeuksia. Ne on kuvattu seuraavassa:

Pääsy: voit milloin tahansa, tietosuojalain sääntöjen mukaisesti, pyytää pääsyä sinua koskeviin tietoihin, joita OX-ON käsittelee.

Korjaaminen, rajoitukset ja poistaminen: jos tiedät, että OX-ON käsittelee vääriä tai epätarkkoja tietoja sinusta, voit pyytää tietojen poistamista, rajoittamista tai korjaamista.

Vastustaminen ja muutoksenhakuoikeus: Jos haluat tiedustella tietojen saatavuutta, oikaisemista, rajoittamista tai poistamista, tai jos et suostu tapaan, jolla OX-ON käsittelee henkilötietojasi, ota yhteyttä: OX-ON A/S, Att.: Økonomi, Egelund 23, 6200 Aabenraa, Tanska

Jos et edelleenkään hyväksy käsittelyä keskusteltuasi asiasta OX-ON:n kanssa, voit esittää valituksen taholle The Danish Data Protection Agency (Tanskan tietosuojavirasto), Borgergade 28, 5. kerros, 1300 Kööpenhamina K.


11. Rekisterinpitäjä

OX-ON on valinnut yhden tai useampia henkilöitä (rekisterinpitäjiä) globaalissa pääkonttorissamme (Aabenraa, Tanska) ja tytäryhtiöissämme, jotka ovat vastuussa saamistamme henkilötiedoista ja siitä, että noudatamme sovellettavaa lainsäädäntöä.


12. Kerääminen tilauksittain

Kun rekisteröidyt vastaanottamaan OX-ON-uutiskirjeen, antamasi sähköpostiosoite rekisteröidään. Tietoja käytetään lähettämään sinulle OX-ON-uutiskirje automaattisesti, ja ne rekisteröidään OX-ON:n sisaryrityksessä, Abena Data ApS (tietojenkäsittely).

Muutamilla OX-ON:n työntekijöillä on pääsy tilaajaluetteloon. Näitä tietoja käyttämällä OX-ON pysyy ajan tasalla tilauksien laajuudesta ja luonteesta. Yksittäisten tilausten yksityiskohtia ei paljasteta, ja tiedot poistetaan heti, jos peruutat tilauksen.


13. Evästeet

Ostosten, uutiskirjeiden vastaanottajaksi rekisteröitymisten ja muiden palveluiden yhteydessä antamiesi tietojen lisäksi OX-ON-sivustot käyttävät evästeitä vieraillessasi verkkosivustossamme.

Teemme tämän saadaksemme verkkosivustomme toimimaan mahdollisimman hyvin, minkä vuoksi asennamme joskus tietokoneeseesi pieniä datatiedostoja, ns. evästeitä.

Mitä evästeet ovat?

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi, kun vierailet sivustossa. Tällä tavalla sivusto muistaa toiminnot ja asetukset (kuten sisäänkirjautumisen, kielen, fontin koon ja muut näyttöasetukset) tietyn ajanjakson ajan, joten sinun ei tarvitse säätää asetuksia joka kerta, kun siirryt sivustoon tai sivulta toiselle.

Miten käytämme evästeitä? Useat sivustomme käyttävät evästeitä muistamaan

  • näyttöasetuksesi, kuten kontrastivärin tai fonttikoon
  • oletko jo katsellut ponnahdusikkunaa, oletko hyväksynyt evästeiden käytön sivustossa.

Ei ole aivan pakollista hyväksyä evästeitä, jotta sivusto toimisi, mutta se antaa sinulle paremman kokemuksen sivuston käytöstä. Voit poistaa tai estää evästeitä, mutta jotkin sivuston ominaisuudet eivät välttämättä toimi oikein. Evästeiden avulla kerättyjä tietoja ei käytetä henkilöllisyytesi tunnistamiseen, ja meillä on täysi määräysvalta tietomallien suhteen. Evästeitämme ei käytetä muihin kuin tässä kuvattuihin tarkoituksiin.

Miten hallitset evästeitä?

Voit halutessasi hallita ja/tai poistaa evästeitä – lue lisää osoitteesta aboutcookies.org. Voit poistaa kaikki tietokoneellasi olevat evästeet ja asettaa useimmat selaimet estämään niiden asettamisen tietokoneellesi. Jos teet tämän, saatat joutua säätämään asetuksia manuaalisesti joka kerta, kun vierailet sivustossa. Jotkin palvelut ja ominaisuudet eivät välttämättä toimi.