OX-ON:N TARINA ALKAA ABENASTA

OX-ON perustettiin vuonna 1983 nimellä Sækko Industri. Se on osa Abena-konsernia, jonka pääkonttori on Aabenraassa ja joka työllistää yli 1800 työntekijää maailmanlaajuisesti.

OX-ON perustettiin toimitusyrityksenä, joka keskittyi erityisesti työkäsineisiin ja kulutustavaroihin. Vuosien mittaan innovaatio-, muotoilu-, laatu-, prosessointi- ja materiaalivalintatyömme on tuottanut jatkuvasti kasvavan tuotevalikoiman – ja samalla luonut meille laajan erikoistietämyksen turvallisuudesta, tuotteiden käytöstä ja lainsäädännöllisistä vaatimuksista.


Juuri tämä asiantuntemus kuvaa OX-ON:ää tänään, mikä tekee meistä yhden Tanskan johtavista henkilökohtaisten suojavälineiden toimittajista. Myymme omaa OX-ON-sarjan henkilönsuojainvalikoimaa, joka on vuosien varrella saanut kansainvälistä tunnustusta, mutta toimitamme myös omamerkkituotteita laajalle asiakaskunnalle kotona ja ulkomailla.


OX-ON työllistää nyt yli 50 ihmistä Tanskassa, Saksassa, Suomessa ja Ruotsissa, ja kaikki noudattavat mottoa "TURVALLISUUTESI ON INTOHIMOMME".

Tel.: +358 400 413 166

Opastamme ja autamme aina mielellämme oikean tuotteen valinnassa.
info@ox-on.fi