Kaupan oma merkki – omalla logolla varustetut tuotteet

Jos sinulla on tunnettu tuotemerkki markkinoilla, voit tehdä siitä entistä vahvemman työkäsineillä tai muilla turvalaitteilla, joissa on oma logo (oma merkki).

MONTA VUOTTA KOKEMUSTA KAUPPOJEN OMISTA MERKEISTÄ


OX-ON tarjoaa omien merkkien turvatuotteita sekä vakiovalikoimastamme että erikoistilauksilla.

Me teemme yhteistyötä suuren toimittajamäärän kanssa Euroopassa ja Aasiassa. Tämä yhteistyö perustuu läheisiin ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Tämä tarkoittaa, että meillä on syvällinen tietämys toimittajistamme, mukaan lukien heidän eettisistä ja ympäristötoimenpiteistänsä. Se on takuusi korkeasta, tasaisesta laadusta.

 

Läheisten toimittajakumppanuuksiemme lisäksi OX-ON on perustanut yhteistyössä Abena-konsernin kanssa tutkimus- ja kehitysosastoja Kiinaan, Vietnamiin ja Intiaan. Kaikkia toimia johtaa tanskalaisten hallinnoima Shanghain osasto. Se työllistää 24 työntekijää, jotka hoitavat toimittajien tarkastuksia ja jatkuvia tarkastuksia.

 

OTAMME VASTUUN – YK:N GLOBAALI SOPIMUS

 

Sijaitsemalla lähellä tuotantoa varmistetaan, että aasialaiset toimittajat noudattavat laatu- ja toimitusvaatimuksiamme ja toimivat asianmukaisesti YK: n globaalin sopimuksen kymmenen periaatteen mukaisesti. Näitä periaatteita ovat mm. sosiaalinen vastuu, ihmisoikeudet ja ympäristövastuu.


Etsitään yhdessä oikeat tuotteet, laatu ja hinnat, jotka sopivat tuotemerkkiisi.

Ottakaa minuun yhteyttä liittyen Private label -tuotteisiin

Yhteystietosi

Haluaisin keskustella OX-ON:n kanssa seuraavien tuoteryhmien Private label -tuotteista: