Muut OX-ON:n tavaramerkit

Omien suosittujen OX-ON-turvatuotteidemme lisäksi myymme myös muiden tunnettujen valmistajien suojavarusteita. Tässä on joitain muita tunnettuja tuotemerkkejä, jotka sisältyvät myös OX-ON:n laajaan tuotevalikoimaan:

3M on yksi maailman johtavista turvalaitteiden valmistajista. Sen tuotteet on suunniteltu sopimaan vaikeimpiinkin työympäristöihin, ja yrityksellä on erittäin laaja valikoima patentoituja tuotteita. Tunnettu kuulonsuojainmerkki Peltor on 3M:n omistama.
Käy verkkosivulla

3M PELTORin viestintäratkaisut ovat markkinajohtajia kaksisuuntaisessa viestinnässä ja kuulokkeissa, jotka mahdollistavat ympäristön äänien kuuntelun meluisissa ympäristöissä.
Käy verkkosivulla

Abenan monivuotinen kokemus kertakäyttöisistä käsineistä auttaa sinua valitsemaan oikeat käsineet käyttötarkoituksen mukaan. Tärkein tekijä kertakäyttökäsineen valinnassa on käsineen aiottu käyttötarkoitus ja sen mukainen suojaustarve erilaisia riskejä vastaan.
Käy verkkosivulla

Ansell valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia suojakäsineitä
moniin teollisiin ja lääketieteellisiin käyttötarkoituksiin.
Käy verkkosivulla

Ruotsalainen Cederroth valmistaa laadukkaita ensiaputarvikkeita ja ‑välineitä, mukaan lukien silmäpesurit, laastarit, puristussiteet, ensiapupakkaukset ja ‑asemat.  
Käy verkkosivulla

Centurion on ollut vuodesta 1990 lähtien suunnannäyttäjä korkealaatuisten suojakypärien kehittämisessä ja valmistuksessa. Centurion tarjoaa laajan valikoiman ja tunnetaan myös mopo- ja moottoripyöräkypäröistään. 
Käy verkkosivulla

Saksalainen tuotemerkki Dräger on lääketieteen ja turvallisuuden teknisten ratkaisujen kansainvälinen markkinajohtaja. Sen tuotteet on suunniteltu maksimoimaan
käyttäjän turvallisuus, mutta aina käyttömukavuus huomioon ottaen.
Käy verkkosivulla

Grolls on osa ruotsalaista Swedol-konsernia, ja se kehittää ja valmistaa itse suojalaitteita, kuten työkäsineitä, työmaakypäriä ja työvaatteita.
Käy verkkosivulla

Honeywell on maailman suurin henkilönsuojaimia valmistava yritys. Sen tuotteiden ominaispiirteitä ovat edistyksellinen suorituskyky, mukavuus ja muotoilu. Tunnetut tuotemerkit Howard Leight, North ja Miller ovat Honeywellin valmistamia.
Käy verkkosivulla

Howard Leight on tunnettu tuotemerkki, ja se tuottaa korkealaatuisia kuulonsuojaimia ja korvatulppia ammattikäyttöön. Howard Leight oli aiemmin osa ruotsalaista Bilsom-konsernia, mutta tällä hetkellä sen omistaa yhdysvaltalainen Honeywell.
Käy verkkosivulla

INSAFE, jonka omistaa OX-ON A/S, valmistaa pääasiassa teollisuuden ammattikäyttöön tarkoitettuja käsineitä, hengityssuojaimia, haalareita ja silmäsuojaimia.
Käy verkkosivulla

JKL Medical A/S tuottaa kirurgisia sidospakkauksia kaikkiin tarpeisiin, jotta voit varmistaa, että työpaikkasi on hyvin valmistautunut loukkaantumisten ja onnettomuuksien varalta.
Käy verkkosivulla

JSP on perustettu vuonna 1964 ja se on
johtava innovatiivisten suojalaitteiden valmistaja, joka on erikoistunut pään,
silmien ja kasvojen suojaukseen sekä hengityssuojaimiin.
Käy verkkosivulla

Italialainen KASK valmistaa tyylikkäitä suojakypäriä pyöräilyyn, hiihtoon, kiipeilyyn, pelastustehtäviin ja tietysti työturvallisuuden varmistamiseen.
Käy verkkosivulla

Marigold Industrial on Ansellin omistama tuotemerkki. Marigold-käsineiden suunnittelussa on panostettu erinomaiseen suorituskykyyn ja turvallisuuteen. Yrityksen
käsineet valmistetaan luonnonkumista ympäristöystävällisen vesi-immersioprosessin avulla.
Käy verkkosivulla

Miller-tuotteet ovat ammattikäyttäjälle tarkoitettuja, toiminnallisuuteen keskittyviä ja laadukkaita. Miller-tuotteet valmistaa Honeywell Protection, kuuluisa kansainvälinen putoamissuojainten valmistaja ja jakelija, joka valmistaa henkilösuojaimia myös muilla tuotemerkeillä.
Käy verkkosivulla

North-tuotemerkki tunnetaan luotettavien ja innovatiivisten hengityssuojainten, käsineiden ja silmäsuojainten valmistajana. North on osa yhdysvaltalaista Honeywell-konsernia.
Käy verkkosivulla

Plum A/S toimittaa hygienia- ja ensiapuratkaisuja turvallisen ja terveellisen työympäristön edistämiseksi. Sen mukautettu ensiapuohjelma tarjoaa turvallisuutta ja mielenrauhaa.
Käy verkkosivulla

Salvequick on tällä hetkellä markkinajohtaja ja melkein synonyymi laastareille monissa Euroopan maissa. Yritys myy päivittäin maailmanlaajuisesti noin 20 miljoonaa pakettia laastareita, ja niitä löytyy useimmista kodeista, kouluista ja työpaikoilta Ruotsissa.
Käy verkkosivulla

SHOWA-tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja ja arvostettuja, ja niillä on miljoonia käyttäjiä. Ne edustavat innovaation, laadun, suorituskyvyn ja suojauksen huipputasoa ja tarjoavat tavallisille käsille poikkeukselliset toimintakyvyt.
Käy verkkosivulla

Norjalainen Snögg on yksi Skandinavian suurimmista ja innovatiivisimmista korkealaatuisten laastareiden toimittajista.
Käy verkkosivulla

Towa valmistaa neulottuja
käsineitä, joissa on lateksi- tai nitriilipinnoite.
Tuotteet valmistetaan
Towan omilla tehtailla ja niiden tuotannossa keskitytään
laatuun ja toiminnallisuuteen.
Käy verkkosivulla

Tyvek on DuPontin tuotemerkki, joka valmistaa huipputurvallisiksi, kestäviksi ja erittäin mukaviksi suunniteltuja suojavaatteita etenkin työoloihin, joissa käytetään vaarallisia materiaaleja. 
Käy verkkosivulla

Uvex on yksi maailman johtavista henkilönsuojainten valmistajista, ja sillä on tuotantolaitoksia sekä Euroopassa että sen ulkopuolella. Uvex on innovatiivinen yritys, joka tunnetaan suojalasien erinomaisesta pinnoitteesta.
Käy verkkosivulla

Tel.: +358 400 413 166

Opastamme ja autamme aina mielellämme oikean tuotteen valinnassa.
info@ox-on.fi