Henkilökohtainen turvallisuutesi

OX-ON A/S pyrkii markkinajohtajaksi innovoinnissa, designissa, prosessoinnissa ja materiaalivalinnoissa. Mutta ennen kaikkea pyrimme turvallisuuteen ja ympäristövastuullisuuteen.

OX-ON pitää turvallisuutta tärkeimpänä

 

Kuluttajilla on oikeus suojavälineisiin, jotka täyttävät työ- ja ympäristöolosuhteita koskevat eurooppalaiset standardit. Laittomien kemikaalien käyttöä on seurattava, ja kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyjä ja rajoituksia EU:ssa koskevalla REACH-asetuksella on määrätty näiden prosessien viranomaisvalvonnasta.

OX-ON A/S on allekirjoittanut YK:n Global Compact ‑aloitteen, jonka kestävän kehityksen tavoitteisiin kuuluu tuotannon olosuhteiden kohentaminen. Investoimme myös merkittävästi turvavälineiden tarkastukseen ja testaamiseen.Riippumaton testaus takaa turvallisuuden

 

Testimme tehdään tiiviissä yhteistyössä Hampurissa sijaitsevan Hanse Control -instituutin kanssa, joka on ISO- ja EN-sertifioitu, Euroopan kehittyneimpiin kuuluva testauslaboratorio.

 

Hanse Controlin avulla olemme kehittäneet hallintajärjestelmän, jonka puitteissa OX-ON-käsineistä testataan mahdollisten haitallisten aineiden pitoisuudet.


Siksi merkittävässä osassa OX-ON-käsineitä on tuotantonumero, joka kertoo mallille suoritetun testin.

Tel.: +358 400 413 166

Opastamme ja autamme aina mielellämme oikean tuotteen valinnassa.
info@ox-on.fi