Turvatuotteita koskevat lakisääteiset vaatimukset

OX-ON noudattaa aina sovellettavia määräyksiä ja ympäristövaatimuksia. Ammattiturvallisuuden asiantuntijatiimimme suhtautuu tähän vastuuseen vakavasti, joten sinun ei tarvitse huolehtia.

EN-standardit


Kaikki turvatuotteemme on hyväksytty EU-direktiivin 89/686/ETY (EU:n laajuisten henkilönsuojaimien testausta ja hyväksyntää koskevien sääntöjen) mukaisesti.

 

Tämän EU-direktiivin perustana on joukko standardeja, joiden vaatimukset on täytettävä eri käyttötilanteissa. Näitä standardeja kutsutaan EN-standardeiksi. Voit aina nähdä tuotteissamme, mitä EN-standardeja ne noudattavat.
Luettelo yleisimmistä EN-standardeista on saatavilla tästä.


CE-merkintä


Eri tuotteille asetetaan luonnollisesti erilaisia vaatimuksia, mutta yksi yhteinen vaatimus on, että tuote on varustettu CE-merkinnällä ja että sen mukana on toimitettu käyttöohjeet.

 

CE-merkintä osoittaa, että tuote on valmistettu sovellettavan EU-lainsäädännön mukaisesti ja että sitä voidaan myydä laillisesti EU:ssa, Norjassa, Islannissa ja Liechtensteinissa (ETA-sopimus). Tarkista CE-merkintä, kun ostat työkäsineitä, -asuja ja -liivejä, silmiensuojaimia, hengityssuojaimia, putoamissuojaimia, päänsuojaimia tai muita suojavarusteita.

 


Lisätietoja EU-direktiivistä saat tästä.
Tel.: +358 400 413 166

Opastamme ja autamme aina mielellämme oikean tuotteen valinnassa.
info@ox-on.fi