OX-ON esittelee uudet, kierrätysmuovista valmistetut käsineet

huhti 20, 2020

Muovipullot ovat suuri ongelma sekä maalla että valtamerissä. Olemme asiasta tietoisia nähtyämme järkyttäviä kuvia siitä, miten roskat ja muovin saastuttavat luontoa kaikissa maapallon kolkissa. Muovi on ongelma, koska sen hajoaminen luonnossa vie 450 vuotta. Vesi- ja limupullot ovat merkittäviä muovijätteen lähteitä, sillä valtaosaa muovipulloista ei kierrätetä. Mutta OX-ON yrittää muuttaa tätä.

OX-ON tuo markkinoille kierrätysmateriaaleista valmistetut käsineet

Uusien ympäristöystävällisten käsineiden kauppanimi on OX-ON Recycle, ja niiden neuloksessa on kierrätysmuovia 50 %. Aluksi OX-ONin Recycle-sarjaan suunniteltiin 8 uutta käsinemallia. Käsineet on helppo tunnistaa OX-ONin ekologosta ja kauniista meleeratusta neuloksesta, jossa on mukana valkoista lankaa. Juuri tämä ekologinen neulos tekee käsineestä erilaisen.


Pulloista käsineiksi

Kierrätettävät muovipullot lajitellaan, puhdistetaan ja jauhetaan hienoksi. Hieno jae prosessoidaan ja sulatetaan pieniksi muovipelleteiksi, joista kehrätään polyesterilankaa (rPET). Näin syntyvä polyesterilanka antaa OX-ONin uusille käsineille niiden tunnusomaisen meleeratun ilmeen. Yhdestä tai kahdesta puolen litran pullosta tulee pari käsineitä.


Käsineet esitellään syyskuussa

"Meidän kaikkien intresseissä on maapallon resurssien säästäminen ja mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen jättäminen – tämä pätee myös OX-ONiin. OX-ONin uudet kierrätyskäsineet ovat esimerkki sitoumuksestamme vihreään kehitykseen, mitä uusi, ekologinen mallistomme edustaa", kertoo toimitusjohtaja Anne-Mette Elbæk Mapouyat. "Mallistoon lisätään todennäköisesti enemmänkin tuotteita, mutta juuri nyt keskitymme syksyn 2020 ensilanseeraukseen".

 

Tietopaketti – OX-ON Recycle Series ‑käsineet

  • 6 mallia kierrätettyjä työkäsineitä 
  • 2 mallia kierrätettyjä junior-käsineitä
  • 50 % neuloksen raaka-aineesta on kierrätetty
  • 1–2 muovipulloa = 1 pari käsineitä
  • Kaikki Recycle-malliston käsineet erottaa OX-ON-logon vihreästä X-kirjaimesta ja tunnuksesta OX-ON Sustainable Collection

Tel.: +358 400 413 166

Opastamme ja autamme aina mielellämme oikean tuotteen valinnassa.
info@ox-on.fi