OX-ONIN TARINA

OX-ON was founded in 1983 under the name Sækko Industri and is part of the Abena Group, which is based in Aabenraa and employs over 1,800 employees worldwide.

 

 

OX-ON perustettiin vuonna 1983 nimellä Sækko Industri. Se on osa Abena-konsernia, jonka kotipaikka on Aabenraa. Yritys työllistää yli 1800 henkilöä maailmanlaajuisesti. OX-ON perustettiin toimittajayrityksenä, jossa painotetaan erityisesti työhansikkaita ja kulutustavaroita. Vuosien mittaan innovaatioita, muotoilua, laatua, käsittelyä ja materiaalivalintaa käsittelevä työmme on tuottanut jatkuvasti kasvavan tuotevalikoiman – samalla kun meille on myös muodostunut laajaa, erikoistunutta tietämystä turvallisuudesta, tuotteiden käytöstä ja lainsäädännön vaatimuksista.


Juuri tämä asiantuntemus on ominaista OX-ON:lle tänään, ja siksi olemme yksi Tanskan johtavista henkilönsuojainten toimittajista. Myymme omaa OX-ON-sarjan henkilönsuojainvalikoimaa, joka on vuosien varrella saanut kansainvälistä tunnustusta, mutta toimitamme myös omamerkkituotteita laajalle asiakaskunnalle kotona ja ulkomailla.


OX-ON työllistää nyt yli 50 ihmistä Tanskassa, Saksassa, Suomessa ja Ruotsissa, ja kaikki noudattavat mottoa "TURVALLISUUTESI ON INTOHIMOMME".

Back to Top