Muut OX-ON:n tavaramerkit

Omien suosittujen OX-ON-turvatuotteidemme lisäksi myymme myös muiden tunnettujen valmistajien suojavarusteita. Tässä on joitain muita tunnettuja tuotemerkkejä, jotka sisältyvät myös OX-ON:n laajaan tuotevalikoimaan:

3M on yksi maailman johtavista turvalaitteiden valmistajista. Sen tuotteet on suunniteltu sopimaan vaikeimpiinkin työympäristöihin, ja yrityksellä on erittäin laaja valikoima patentoituja tuotteita. Tunnettu kuulonsuojainmerkki Peltor on 3M:n omistama.

3M PELTORin viestintäratkaisut ovat markkinajohtajia kaksisuuntaisessa viestinnässä ja kuulokkeissa, jotka mahdollistavat ympäristön äänien kuuntelun meluisissa ympäristöissä.Abenan monivuotinen kokemus kertakäyttöisistä käsineistä auttaa sinua valitsemaan oikeat käsineet käyttötarkoituksen mukaan. Tärkein tekijä kertakäyttökäsineen valinnassa on käsineen aiottu käyttötarkoitus ja sen mukainen suojaustarve erilaisia riskejä vastaan.

Ansell valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia suojakäsineitä
moniin teollisiin ja lääketieteellisiin käyttötarkoituksiin.

Ruotsalainen Cederroth valmistaa laadukkaita ensiaputarvikkeita ja ‑välineitä, mukaan lukien silmäpesurit, laastarit, puristussiteet, ensiapupakkaukset ja ‑asemat. 

Centurion on ollut vuodesta 1990 lähtien suunnannäyttäjä korkealaatuisten suojakypärien kehittämisessä ja valmistuksessa. Centurion tarjoaa laajan valikoiman ja tunnetaan myös mopo- ja moottoripyöräkypäröistään. 

Saksalainen tuotemerkki Dräger on lääketieteen ja turvallisuuden teknisten ratkaisujen kansainvälinen markkinajohtaja. Sen tuotteet on suunniteltu maksimoimaan
käyttäjän turvallisuus, mutta aina käyttömukavuus huomioon ottaen.

Grolls on osa ruotsalaista Swedol-konsernia, ja se kehittää ja valmistaa itse suojalaitteita, kuten työkäsineitä, työmaakypäriä ja työvaatteita.

Honeywell on maailman suurin henkilönsuojaimia valmistava yritys. Sen tuotteiden ominaispiirteitä ovat edistyksellinen suorituskyky, mukavuus ja muotoilu. Tunnetut tuotemerkit Howard Leight, North ja Miller ovat Honeywellin valmistamia.

Howard Leight on tunnettu tuotemerkki, ja se tuottaa korkealaatuisia kuulonsuojaimia ja korvatulppia ammattikäyttöön. Howard Leight oli aiemmin osa ruotsalaista Bilsom-konsernia, mutta tällä hetkellä sen omistaa yhdysvaltalainen Honeywell.

INSAFE, jonka omistaa OX-ON A/S, valmistaa pääasiassa teollisuuden ammattikäyttöön tarkoitettuja käsineitä, hengityssuojaimia, haalareita ja silmäsuojaimia.

Käy verkkosivulla

JKL Medical A/S tuottaa kirurgisia sidospakkauksia kaikkiin tarpeisiin, jotta voit varmistaa, että työpaikkasi on hyvin valmistautunut loukkaantumisten ja onnettomuuksien varalta.

JSP on perustettu vuonna 1964 ja se on
johtava innovatiivisten suojalaitteiden valmistaja, joka on erikoistunut pään,
silmien ja kasvojen suojaukseen sekä hengityssuojaimiin.

Italialainen KASK valmistaa tyylikkäitä suojakypäriä pyöräilyyn, hiihtoon, kiipeilyyn, pelastustehtäviin ja tietysti työturvallisuuden varmistamiseen.

Marigold Industrial on Ansellin omistama tuotemerkki. Marigold-käsineiden suunnittelussa on panostettu erinomaiseen suorituskykyyn ja turvallisuuteen. Yrityksen
käsineet valmistetaan luonnonkumista ympäristöystävällisen vesi-immersioprosessin avulla.

Miller-tuotteet ovat ammattikäyttäjälle tarkoitettuja, toiminnallisuuteen keskittyviä ja laadukkaita. Miller-tuotteet valmistaa Honeywell Protection, kuuluisa kansainvälinen putoamissuojainten valmistaja ja jakelija, joka valmistaa henkilösuojaimia myös muilla tuotemerkeillä.

North-tuotemerkki tunnetaan luotettavien ja innovatiivisten hengityssuojainten, käsineiden ja silmäsuojainten valmistajana. North on osa yhdysvaltalaista Honeywell-konsernia.


Plum A/S toimittaa hygienia- ja ensiapuratkaisuja turvallisen ja terveellisen työympäristön edistämiseksi. Sen mukautettu ensiapuohjelma tarjoaa turvallisuutta ja mielenrauhaa.


Salvequick on tällä hetkellä markkinajohtaja ja melkein synonyymi laastareille monissa Euroopan maissa. Yritys myy päivittäin maailmanlaajuisesti noin 20 miljoonaa pakettia laastareita, ja niitä löytyy useimmista kodeista, kouluista ja työpaikoilta Ruotsissa.

SHOWA-tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja ja arvostettuja, ja niillä on miljoonia käyttäjiä. Ne edustavat innovaation, laadun, suorituskyvyn ja suojauksen huipputasoa ja tarjoavat tavallisille käsille poikkeukselliset toimintakyvyt.

Norjalainen Snögg on yksi Skandinavian suurimmista ja innovatiivisimmista korkealaatuisten laastareiden toimittajista.

Towa valmistaa neulottuja
käsineitä, joissa on lateksi- tai nitriilipinnoite. Tuotteet valmistetaan
Towan omilla tehtailla ja niiden tuotannossa keskitytään laatuun ja toiminnallisuuteen.

Tyvek on DuPontin tuotemerkki, joka valmistaa huipputurvallisiksi, kestäviksi ja erittäin mukaviksi suunniteltuja suojavaatteita etenkin työoloihin, joissa käytetään vaarallisia materiaaleja. 

Uvex on yksi maailman johtavista henkilönsuojainten valmistajista, ja sillä on tuotantolaitoksia sekä Euroopassa että sen ulkopuolella. Uvex on innovatiivinen yritys, joka tunnetaan suojalasien erinomaisesta pinnoitteesta.