Käsineiden testaus

Me OX-ONilla testaamme tuotteita yhä uudelleen taataksemme käyttäjien turvallisuuden. Haluamme suojata käyttäjän kaikkia aisteja. 


HANSECONTROL – Testiohjelma

Hansecontrol GmbH on saksalainen ISO-sertifioitu testauslaboratorio, joka testaa OX-ONin käsineitä jatkuvasti selvittäen esimerkiksi niiden kemikaalikoostumusta, suorituskykyä, haitta-aineita ja laadukkuutta.

Lue lisää Hansecontrolista


REACH – kemikaalien käyttöä koskeva EU-asetus

EU:n REACH-luettelo (ehdokasluettelo) on luettelo erityistä huolta aiheuttavista aineista, joiden epäillään olevan vaaraksi ihmisille, eläimille tai ympäristölle. Luetteloa päivitetään jatkuvasti, ja sitä on seurattava tarkoin. OX-ON ei aio tuoda markkinoille tuotteita, joissa on REACH-luettelon kemikaaleja.

Lue lisää REACH-asetuksesta


ÖKO-TEX – Turvallisia tekstiilejä

ÖKO-TEX® on maailman johtava vaatteiden ja kodintekstiilien terveys- ja ympäristömerkintä.

ÖKO-TEX® on OEKO-TEX® järjestön hallinnoima vapaaehtoinen merkintäjärjestelmä, joka asettaa rajoituksia monien aineiden käytölle.

Monilla OX-ONin käsineillä on ÖKO-TEX® Standard 100 ‑sertifiointi. Löydät ne käyttämällä verkkosivuston haussa tuotesuodatusta.

Lue lisää ÖKO-TEXistä


SATRA – Käsineiden sertifiointi

Käsineiden hyväksymiset ja sertifioinnit OX-ON antaa toimeksi EU:n valtuuttamalle SATRA-sertifiointilaitokselle. Siellä käsineet testataan EN-standardien mukaisesti.

Kaikissa OX-ONin käsineissä on merkintä, josta näkyy, minkä EN-standardien vaatimukset se täyttää. Merkinnöistä voit varmistaa, että käsineet on testattu.

Katso videoita siitä, miten SATRA toteuttaa käsineiden EN-standarditestit


Back to Top