Sertifikaatit ja symbolit

Täältä löydät käsineissä käytettyjen kuvien, merkintöjen ja symbolien selitykset.

  

Todistukset


Öko-Tex Standard 100

On terveysmerkintä, joka takaa, että ostamasi käsine on "myrkytön" eli se ei sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja.

Lue lisää Öko-Tex Standard 100:sta

   

Kromi(VI)-yhdisteetön

Merkintä ilmaisee, että nahkakäsine ei ole kromiparkittu, vaan lanoliiniparkittu, jolloin parkitsemisprosessissa on käytetty vain kasviöljyjä. Jos olet allerginen kromille, varmista, että käsineissä on tämä symboli. 

Lue lisää kromi(VI)-yhdisteettömästä


   

REACH

REACH on EU:n kemikaaliasetus, jolla pyritään varmistamaan kemikaalien asianmukainen käyttö mahdollisimman vähäisin terveys- ja ympäristöriskein.

Lue lisää REACH-asetuksesta


Hansecontrol

Hansecontrol on suuri, arvostettu saksalainen kemianlaboratorio. OX-ON toteuttaa laajoja testausohjelmia yhteistyössä Hansecontrolin kanssa. Merkinnöillä taataan, että käsine on perusteellisesti testattu ja hyväksytty saksalaisessa kemianlaboratoriossa.
Lue lisää Hansecontrolista

   

Skin Health Alliance (SHA)

Skin Health Alliance (SHA) on johtava kansainvälinen ihonterveyden auktoriteetti, joka tekee tiivistä yhteistyötä dermatologien, tutkijoiden ja ihoasiantuntijoiden kanssa. Symboli takaa, että käsine ei sisällä iholle haitallisia tai vaarallisia aineita.

Lue lisää Skin Health Alliancesta


  

Sanitized

Merkintä ilmaisee tekstiilin perusteellista hajunkestoa – toisin sanoen käsineen hajut on minimoitu, jotta käsineet pysyvät pidempään raikkaina. Sanitized-käsittely muodostaa pinnoille suojan esimerkiksi sienten ja levien muodostumista, pölypunkkeja ja hajuja vastaan ja tarjoaa polymeereille pitkäkestoisen materiaalisuojan.

Lue lisää Sanitized-merkinnästä


  

Käsineiden symbolit


Vedenpitävä käsine

Käsine suojaa vedeltä ja kosteudelta 100-prosenttisesti. Kädet pysyvät kuivina märissä työolosuhteissa.


  

Vedenkestävä käsine

Käsine on vedenkestävä ja suojaa kosteissa työolosuhteissa ja sateessa.


Viiltosuojakäsineet

Käsineiden viiltokestävyys on testattu. Käsineet soveltuvat terävien esineiden kanssa työskentelyyn.


   

Talvikäsine

Käsineet ovat talvikäyttöön, ja niiden suoja kosketuskylmyydeltä ja vedenkestävyys on testattu.

  

Elintarvike hyväksytty käsine

Gloves that are certified and approved for handling food are labeled with the "glass and fork pictogram". Käsinemateriaalit eivät saa vaikuttaa elintarvikkeisiin ja näin muodostaa terveysriskiä.


Käyttöohje mukana

Symboli kertoo, että käsineen mukana tai sen pakkauksessa on painettu käyttöohje.

CE-merkintä

CE-merkinnällä valmistaja tai maahantuoja ilmaisee, että tuote on EU:n lainsäädännön mukainen.


    

OX-ON Junior

Merkki osoittaa, että käsine on OX-ON Junior -mallistoon kuuluva lasten käsine. OX-ON valmistaa käsineitä 4–6-vuotiaille, 6–8-vuotiaille ja 8–10-vuotiaille lapsille. Varmistamme, että lasten käsineet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja tai allergeeneja, jotta lapset voivat käyttää niitä turvallisesti kevyisiin puutarhatöihin, kuten haravointiin tai siementen kylvöön vihannespenkissä. OX-ON valmistaa lapsille muitakin suojavarusteita, kuten kuulosuojaimia, turvaliivejä ja suojalaseja. 


   


   


   


   


   


Back to Top